Planlægning

Introduktion

Planlægning i Provet Cloud, laves i Aftaler > Planlægninger, her bygges planlægning op på enkelt brugere.

Man kan når man laver planlægning, benytte sig af dagsskabeloner se planlægningsskabeloner

Planlægning

Planlægningsskema for: Her defineres hvilken person eller resource, du ønsker at lave planlægning for.

Lokation: Er planlægningen bundet op på en bestemt lokation vælges det her

Hold:  Er der oprettet et hold på lokationen kan det vælges her

I sektionen med planlægninger og deres farver, vælges den planlægning man ønsker at sætte i planlægningen.

Til højre vælges der i den øverste linje hvilket tidsrum planlægningen skal tilføjes, man kan have 4 forskellige tider således det er nemt at tilføje forskellige planlægninger på forskellige tidspunkter.

Aftaler - Viser om det er tilladt at lave aftaler på denne type af planlægning, dette defineres i indstillinger for planlægningen.

Online booking - Er der mulighed for online booking af denne planlægning

Opret tilknyttet planlægning - Skal der oprettes en tilknyttet planlægning, der er afhængig af om denne planlægning findes.

Pause - Er dette en pause

planlægningsintervaller - Skal planlægningen deles op i flere små internvaller, eller skal det være en stor blok.

Når du har valgt den planlægning og tidsinterval du vil have ind, klikker du på den pågældende dato, og hermed er den overført. Du kan kun se det i dit nuværende billede hvis du under dyrlæge har valgt den dyrlæge du er ved at planlægge for.

Når du har bygget en dag, uge eller mere op, kan den kopieres til fremtidige uger via Kopier planlægning knappen

Du vælger fra og til den dato du vil kopiere, herefter vælges hvilken dato kopien skal indsættes på, og hvor mange gange den skal gentages. (Ønsker du at kopiere en uge til ugen efter kan man følge eksemplet herunder)

Opret nye planlægnings typer

Gå til Indstillinger -> Afdeling -> Planlægningstyper

Tryk på +Tilføj for at oprette en ny type planlægning

Udfyld felterne og gem.

Årsagstyper - kan vælges for at afgrænse hvilke typer af årsager der kan bookes ved online booking på planlægningstypen.

Du kan opdater eksisterende planlægning ved at sætte flueben i Opdater eksisterende planlægning

Opdateret