Grunnopplæring 1

Filmene ligger tilgjengelig på link. Det vil ta litt over en time å se alle filmene, men
dere har mulighet til å stoppe/pause opptaket ved behov.

Til info: Vi anbefaler å bruke Chrome som nettleser. Både for å se videoer, og i
Provet Cloud.

NB! Dersom du får problemer med videoavspilling, prøv en annen nettleser!
Dersom lyden oppleves lav, bruk headset. Du kan også stille lydnivået, både på pc
og på selve videoopptaket.

For å få en oversikt over Provet Cloud, anbefaler vi at man starter opplæringen med
å se dette opptaket på 15 min først:
Enkel oversikt over generelt bruk av Provet Cloud

Etter at videoene ble spilt inn, har Provet Cloud fått et oppdatert utseende med nye farger. Superssøket har endret plassering, men ikke funksjon. Hovedmenyen til har endret seg ganske mye, og disse endringene kan det være lurt å ha i bakhodet når man skal begynne å gjøre oppgaver i 4009. Ikke nøl med å kontakte implementeringsteamet dersom du ønsker en nærmere gjennomgang av dette.

Gammelt design                                           Nytt design

Tema/link Varighet
Intro - Logge inn i Provet Cloud 1 min
1. Nettlesere - samtidig bruk av demo-clouden og din nye cloud 1 min
2. Brukerprofil og språk i din cloud 1 min
3. Supportsidene og Kunnskapsbank i Provet Cloud 1 min
4. Toppmenyen Provet Cloud - avdelinger, supersøk, oppgaver og varsler 2 min
5. Hovedmenyen og menyvalg i Provet Cloud 1 min
6.1 Arbeide i flere faner 3 min
6.2 Søk med CTRL+F 3 min
7. Oversikt (Dashboard) og arbeidsflyten i Provet Cloud 8 min
8. Rask pålogging, notifikasjoner og varslinger 1 min
9. Delt innboks i Provet Cloud 3 min
10. Kunder og Pasienter, generelt 6 min
10.1 Legg til kunde 2 min
10.2 Legg til pasient 4 min
10.3 Søk etter kunde (supersøk, via telefonnummer eller navn) 1 min
10.4 Kundesiden (redigere, sende SMS og e-post, kommende
avtaler, tagger)
2 min
10.5 Pasientsiden (redigere, oppdatere vekt/microchip, kritisk kunde
notat og kritisk pasientnotat)
4 min
10.6 Finne ønsket informasjon (spesifikk historikk, siste besøk,
kommunikasjon, lab)
3 min
11. Kalendervisning i Provet Cloud 2 min
12.1 Skiftoppsett 3 min
12.2 Opprette skift i timeboken 6 min
13. Ny timeavtale og start konsultasjon i Provet Cloud 7 min
14. Ankomme til avtalt time 4 min
Totalt 1 t 12 min

Oppgaver til opplæring 1

Treningsoppgavene gjøres i demomiljø https://provetcloud.com/4009. Dette er en
fullt operativ side, som brukes av demobrukere og oss i Provet Cloud Norge. Det
betyr at alle ekte mails og telefonnummer som blir lagt inn i systemet vil fungere og
motta mail/SMS. Legg derfor inn din egen mail og telefon så du selv mottar mail ved
f.eks oppsatt timeavtale.
NB: det anbefales å bruke Google Chrome eller Mozilla firefox som nettleser når man
bruker Provet Cloud. Husk også at man kan ha flere faner i samme nettleser åpne,
med den samme brukeren innlogget.

1. Logg inn i demomiljø: https://provetcloud.com/4009.
  2. Lag en ny oppgave som du tildeler en kollega.
  3. Gå inn i lokal Kunnskapsbank og finn link til “Enkel oversikt over generelt bruk av Provet
    Cloud”.
  4. Gå til Kundestøtte og klikk på link til engelsk kunnskapsbank. Forsøk å finne siden
    “Scheduling Appointments”.
  5. Gå til oversikt og finn oversikten over Aktive konsultasjoner.
    1. Finn kunder som venter på hjemreise
    2. Finn kunder som har betalt
    3. Finn kunder med åpne journaler (konsultasjoner med grønt symbol)
  6. Endre på filteret og kolonner så det passer din arbeidshverdag og lagre denne
    innstillingen. (Bruk kolonner, filter og lagre personlige innstillinger).
  7. Test ut utvidet søk via kunde- og pasientsiden og se om du kan finne alle kunder som
    bor i din nærmeste by.
  8. Opprett deg selv eller en fiktiv kunde.
  9. Opprett en pasient på kunden du akkurat har opprettet.
  10. Søk etter hunden i supersøk. Kan du se hvilket pasientnummer han har?
    1. Finn pasienthistorikken til Flint. Send siste konsultasjon til deg selv på mail.
  11. Send inn et bilde av pasienten fra din mobil eller PCր Sendes som e-post til delt innboks
    4009@provet.email med pasient-ID fra oppgave 9. Legg ved et vedlegg (f.eks et bilde
    fra mobilen). Skriv stor “P” foran pasient-ID. Eks: P123. P for pasient og C for client om
    du tester med kundenummeret.
    1. Finn e-posten du akkurat sendte på forsiden/dashboard.
    2. Lagre i pasientens journal.
  12. Se om du kan finne en oppgave på deg selv, eventuelt noen andre. Simuler at du er
    ferdig med oppgaven og marker den som ferdig.
  13. Gå til kalenderen og bruk filtrene til å se din timebok sammen med timeboken til en
    valgfri ressurs (feks. operasjon).
    1. Se på kalenderen i dagsvisning, ukesvisning og månedsvisning.
  14. Finn skifttypen “Ferie” i avdelingsinnstillingene. Endre fargen på skiftet.
  15. Sett opp ulike skifttyper på deg selv:
    1. Sett opp en ferieuke.
    2. Sett opp en typisk arbeidsuke. Bruk funksjonen “kopier skift” til å sette opp for en
      måned.
  16. Sett opp en timeavtale for Test Testussen og Flint i din timebok. Flytt timen til:
    1. En annen dag i din timebok.
    2. En annen behandlers timebok via å duplisere.
    3. En annen behandlers timebok via å redigere timeavtalen.
  17. Marker kunden som ankommet og start konsultasjonen fra timeboken.

Relevante hjelpesider på engelsk:

Anbefalt nettleser og systemkrav
Innlogging
Brukerprofil
Dashboard/oversiktssiden
Oppgaver
Søkefunksjoner
Delt innboks
Kunder og pasienter
Skift
Kalender/timeavtaler