Grunnopplæring 2

Til info:  Vi anbefaler å bruke Chrome som nettleser. Både for å se videoer, og for Provet Cloud.

NB! Dersom du får problemer med videoavspilling, prøv en annen nettleser!

Dersom lyden oppleves lav, bruk headset. Du kan også stille lydnivået, både på PC og på selve videoopptaket.

Etter at videoene ble spilt inn, har Provet Cloud fått et oppdatert utseende med nye farger. Superssøket har endret plassering, men ikke funksjon. Hovedmenyen til har endret seg ganske mye, og disse endringene kan det være lurt å ha i bakhodet når man skal begynne å gjøre oppgaver i 4009. Ikke nøl med å kontakte implementeringsteamet dersom du ønsker en nærmere gjennomgang av dette.

Gammelt design                                             Nytt design

Tema/link Varighet
14. Ny konsultasjon i Provet Cloud 0:02:25
14.1 Introduksjon til konsultasjonssiden 0:03:18

14.2 Journalføring i en konsultasjon

0:04:48

14.3 Journalføring med flere pasienter i samme konsultasjon (engelsk video)

0:05:50
14.4 Diagnoseregisteret i en konsultasjon 0:02:29
14.4a Labrekvirering i en konsultasjon 0:02:38
14.4b Laboratorieoversikt  0:03:00
14.5 Prising av konsultasjon og behandlinger 0:04:30
14.6a Resepter i en konsultasjon 0:03:25
14.6b Lag resept - Medisininfo 0:04:55
14.7 Hjemsendelsesråd i en konsultasjon 0:03:01
14.8 Fremtidige handlinger i en konsultasjon 0:01:21
14.9 Avslutning av en konsultasjon 0:00:51
15. Generelt forsikringsoppgjør 0:06:22
16. Legge til skjemaer i konsultasjon og fra kundesiden 0:03:11
17. Prisoverslag 0:03:16
18. Betalinger - fakturautkast og betalingsmåter 0:04:39
18.1 Forskuddsbetaling 0:02:22
18.2 Fakturaoversikt og kreditnota 0:06:46
19. Dagsoppgjør 0:07:35
20.1 Planer i konsultasjonen 0:09:32
20.2 Planer i dashboard 0:03:15
21. Link til ny time  0:06:36
Totalt 1:24:23

Oppgaver til Grunnopplæring 2

Treningsoppgavene gjøres i demomiljø https://provetcloud.com/4009. Dette er en fullt operativ side, som brukes av demobrukere og oss i Provet Cloud Norge. Det betyr at alle ekte mails og telefonnummer som blir lagt inn i systemet vil fungere og motta mail/SMS. Legg derfor inn din egen mail og telefon så du selv mottar mail ved f.eks oppsatt timeavtale.

NB: Det anbefales å bruke Google Chrome eller Mozilla Firefox som nettleser når man bruker Provet Cloud. Husk også at man kan ha flere faner i samme nettleser åpne, med den samme brukeren innlogget.

1. Sett opp timeavtale for deg selv med pasient inne i kalenderen. Sett opp timen 1 uke frem i tid på tilgjengelig veterinær. Pasienten skal ta CT, bruk da ressurs CT på timeavtalen.
  2. Sett opp en time på dagens dato for kunden og pasienten du opprettet i del 1 av treningsoppgavene.
  3. Flytt timen til Test Testussen og Flint til et annet tidspunkt på dagen på samme dato.
  4. Registrer den nye kunden som ankommet, enten via oversikten eller via timeboken.
  5. Via oversikten, start konsultasjonen.
  6. Skriv konsultasjonen
    1. Skriv en journaloppføring, bruk gjerne mal
    2. Velg en diagnose.
    3. Legg til behandling enten med en prissamling (Velg blant det som er tilgjengelig) eller enkeltstående behandling.
    4. Legg til en intern lab prøve.
    5. Legg til et legemiddel som skal administreres på klinikken. Bruk intern legemiddelliste til dette.

Obs: Internlisten kan man ha et varelager og pris på. Det har man ikke på FEST-listen, siden den er den samme som Felleskatalogen.

1. Opprett en resept på Milbemax via Resepter. Bruk FEST-listen til dette.
    2. Legg til utstyr som skal med (f.eks krage).
    3. Legg til hjemsendelsesråd
    4. Bruk mal “krage”
    5. Bruk også Hent data, og hent informasjon fra et annet sted i konsultasjonen
    6. Sett opp en time til kontroll
    7. Denne pasienten skal ha direkteoppgjør med Gjensidige. Hent derfor inn skjema for direkteoppgjør med Gjensidige under Generell info, og lagre det. For å få dette med på forsikringskravet i neste steg, må skjemaet lagres på PC-en, så gjør dette.
    8. Merk som ventende på hjemreise
  1. Opprett forsikringskrav til Gjensidige - velg da Generelt forsikringskrav
    1. I forsikringskravmodulen, sett Gjensidige som pasientens forsikringsselskap og finn på et forsikringsnummer. Lagre dette også i pasientinformasjonen (egen check-box for dette).
    2. Send e-post (Obs: den e-posten som er satt er ikke ekte).
    3. Se at den har status Sendt.
    4. Se for deg at du har fått svar. Åpne kravet igjen og legg inn summen som forsikringsselskapet dekker (finn på denne summen selv).
    5. Legg til saksnummer (finn på noe), sett status som Klar og lagre.
    6. Ta betalt for resterende sum for kunde med valgfri betalingsmetode.
    7. Ta betalt fra forsikringsselskapet med betalingsmetode Forsikringskrav.
    8. Sjekk at status på kravet nå er Klar, betalt
  2. Send pasienthistorie og kvittering fra dagens besøk til kunden på e-post, dette gjøres fra regningssiden.
  3. Søk etter Birgit Nordgarden-Slotte i supersøk.
    1. Trykk på navnet hennes
    2. Finn Lillepus og åpne historikkfanen på pasientsiden.
    3. Forbered en utsendelse av komplett pasienthistorikk til eier - filtrer på det du ønsker å ha med, og forhåndsvis ved å trykke på Skriv ut. Du trenger ikke sende historikken, men om du skulle sendt, hadde du kunne trykke på e-post-ikonet og send.
  4. Finn oversikten over forsikringskrav
  5. Finn oversikten over laboratorium
  6. Finn oversikten over påminnelser
  7. Lag et prisoverslag på kastrering hannkatt
  8. Gjør et direktesalg via oversikten
    1. Velg kunde og evt pasient
    2. Legg til en eller flere varer
    3. Ta betalt via kort
    4. Lat som kunden kommer tilbake og vil levere varen(e) tilbake
    5. Krediter regningen og overfør pengene til forskuddsbetaling, og kjør kreditnota mot original regning så det går i null
  9. Selg en fôrsekk fra Hill’s og gjør denne gratis for kunden ved å legge til fôrelementet “Hill’s bonus”. Hint: prisen må være negativ på Hill’s bonus-elementet, tilsvarende pris på solgt fôrsekk.
  10. Lag et dagsoppgjør for en valgfri dato.
    1. Dersom det er røde tall, forsøk å redigere dagsoppgjøret til disse stemmer.
    2. Skriv ut/forhåndsvis dagsoppgjøret med alle salg.
  11. Arkiver kundeprofilen du har opprettet på deg selv (vil også automatisk arkivere alle tilhørende kjæledyr).
    1. Hint: dette er ikke det samme som “Glem kunde” - som kun er mulig dersom det ikke finnes historikk på kunden de siste 10 årene.

Relevante hjelpesider i engelsk kunnskapsbank for Grunnopplæring 2: