Grunnopplæring innstillinger

Denne opplæringen tar for seg hvordan du tilpasser og bygger opp systemet.
Logg inn i din cloud og gjør gjøremål fortløpende som du ser gjennom filmene.

Til info: Vi anbefaler å bruke Chrome som nettleser. Både for å se videoer, og i Provet Cloud.

NB! Dersom du får problemer med videoavspilling, prøv en annen nettleser!

Dersom lyden oppleves lav, bruk headset. Du kan også stille lydnivået, både på pc og på selve videoopptaket.

Elementer og lister

Tema og link Tid Gjøremål egen cloud
Elementer og priser 0:04:12

Elementer > Elementer

Her kommer elementer fra excel-listene til å ligge.

Avfallshåndtering 0:06:53

Elementer > Elementer

NB! Avfallshåndtering heter nå svinnhåndtering.

Du kan legge til svinnhåndtering manuelt på legemidlene inne i Provet Cloud, eller det kan legges inn i elementlista før vi importerer prisene deres.

Importer fra lister 0:10:24 Innstillinger > Import og eksport > Importer fra lister

uncheckedImporter fra leverandørlister. OBS: du må selv legge til utsalgspris (med prosent eller manuelt)

NB! Legemidler fra Veso og fôr fra Royal Canin blir importert fra elementlista deres, så disse trenger dere ikke laste inn første gang fra listene i clouden.

uncheckedSett opp planlagt prisoppdatering der du ønsker

Prissamlinger 0:08:00 Elementer > Prissamlinger

uncheckedOpprett relevante prissamlinger

Maler 0:04:30 Innstillinger > Lister og maler > Maler

uncheckedOpprett maler (du kan klippe og lime fra demomiljøet, se egen guide)

Attester og skjemaer 0:06:53 Innstillinger > Lister og maler > Maler > Attester og skjemaer

uncheckedLast ned aktuelle skjema fra skjemabanken

uncheckedGi beskjed til implementør om du savner noen skjema

Tagger og rabatter 0:03:48 Innstillinger > Lister og maler > Tagger / Rabatter

uncheckedOpprett tagger (dersom aktuelt)

uncheckedOpprett rabatter (dersom aktuelt)

Innkallinger del 1 - opprette innkallinger

Innkallinger del 2 - Oversikt

Påminnelser del 3 - Overstyre regler

0:08:49

0:11:42

0:06:21

Innstillinger > Lister og maler > Innkallinger

uncheckedOpprett innkallingsmaler

uncheckedOpprett innkallingsregler

uncheckedOpprett overstyrelse av innkallingsregler

uncheckedBe implementeringsteam om å se over dine regler

Innstillinger

Tema og link Tid Gjøremål egen cloud
Organisasjonsinnstillinger, kontoplan og betalingsmåter og kuponger 0:04:10

Innstillinger > Organisasjon

Se gjennom og gjør ønskede endringer i organisasjonsinnstillinger

Vi hjelper med å sette opp kontoplan og betalingsmåter i samråd med dere og eventuelt regnskapsfører.

Avdelingsprofil og avdelingsinnstillinger 0:11:23

Innstillinger > Avdeling

Avdelingsprofil. Fyll ut:

uncheckedE-post, telefon og adresse

uncheckedOrganisasjonsnummer

uncheckedKontonummer

uncheckedSMS sender. Dette vil stå som avsender når det sendes SMS til kunder. Maks 11 tegn. OBS: unngå ÆØÅ.

Hvordan finne og sette opp plus-kode 0:01:09

uncheckedFinn klinikkens plus-kode og legg inn.

Oppsumerings-epost og kundeinteraksjon (forhåndsregistrering) 0:03:35 Tilpass og personliggjør e-poster som sendes ut til kunder:

uncheckedE-postinnstillinger

uncheckedInnstillinger for oppsummeringsepost

uncheckedKundeinteraksjoner (dersom dette skal brukes)

Feilet kundekommunikasjon - rapport

Feilet kundekommunikasjon - Oppgave

0:01:37

0:03:41

uncheckedLegg inn ønsket mail for å motta feilet kommunikasjon, om ønskelig.

uncheckedHuk av for opprette oppgave ved feilet kundekommunikasjon

Kalender og skifttyper 0:02:00

Kalender og planleggingsalternativer

uncheckedTilpass innstillinger for kalenderen

Skifttyper

uncheckedOpprett skifttyper

Bestillingsinnstillinger, E-post og SMS- innstillinger 0:03:44

Bestillingsinnstillinger

Tilpass og personliggjør kommunikasjon til kunder. Det sendes ut standardtekster (se nederst i dette dokumentet) dersom det ikke gjøres endringer. E-post og SMS-tekst vil se identisk ut for både bekreftelse og påminnelse dersom det ikke legges inn egendefinert tekst.

uncheckedBestem hva som skal sendes automatisk. (Feks e-postbekreftelse og automatisk SMS-påminnelse)

uncheckedTilpass innstillinger og tekst for SMSer og e-poster som sendes ut.

Oppsummering avdelingsinnstillinger 0:15:22

Logo og farge

uncheckedLegg inn logo og velg fargetema

Ressurser (dersom relevant)

uncheckedLegg inn klinikkens aktuelle ressurser som skal ha egen timebok.

Påminnelse innstillinger

uncheckedTilpass for klinikken

Oppgaveinnstillinger

uncheckedTilpass for klinikken

Forsikringsinnstillinger

uncheckedTilpass dersom relevant

Avtaletyper (dersom relevant)

uncheckedOpprett avtaletypegrupper

uncheckedOpprett avtaletyper

Utskriftsinnstillinger 0:05:02

Innstillinger > Utskriftsinnstillinger

Generelt

uncheckedGjør ønskede endringer

Faktura

uncheckedRediger og bruk forhåndsvisning for å kontrollere at du er fornøyd med fakturaens innhold og oppsett

Utestående faktura (eget dokument/guide på dette)

uncheckedFølg guide og legg inn mal

Brukere 0:05:20

Innstillinger > brukere

Hvordan opprette bruker, personalgrupper, tillatelsesgrupper, passordinnstillinger og IP-begrensninger.

Lab - Opprett oppgave når analyse merket som "Klar" 0:01:47 Laboratorieinnstillinger

uncheckedTilpass dersom relevant

Økonomiske rapporter

Tema og link Tid Gjøremål egen cloud
Månedsslutt 0:06:47

uncheckedOpprett en planlagt rapport som sendes automatisk til regnskapsfører, dersom relevant.

Hovedbok 0:04:02

uncheckedOpprett en planlagt rapport som sendes automatisk til regnskapsfører, dersom relevant.

Online booking

Standardtekst e-postbekreftelse (fra demomiljø):

Standardtekst SMS-bekreftelse (fra demomiljø)