Jag fick inte SMS med koden för tvåfaktorsautentisering

• Ibland tar det en stund innan sms:et kommer fram. Det kan ta upp till en minut för sms:et att komma fram.
  • Om meddelandet fortfarande inte har kommit, klicka på Skicka ny kod för att få en ny kod.
  • Om du får flera meddelanden av misstag, ange koden från det senaste meddelandet.
  • Kontrollera att ditt telefonnummer är korrekt i din Provet Cloud-profilinformation (klicka på rullgardinspilen bredvid ditt användarnamn och välj Användarprofil). Om du inte kan komma åt dina personliga uppgifter, kontakta din Provet Cloud-administratör.
  • Provet Cloud-kontot som du försöker komma åt kanske inte har tillräckligt med SMS-budget. Be din Provet Cloud-kontoadministratör att kontrollera ditt kontos SMS-budget från Inställningar > Prenumeration > Provet Cloud-prenumeration.