Anpassa din användarprofil

För att komma åt dina användaruppgifter klickar du på din användarprofil i det övre högra hörnet av Provet Cloud. Välj Min profil.

Redigera dina personliga uppgifter och profilbild

Du kan ändra din Provet Cloud-profilbild och uppdatera din personliga information som namn, kontaktadress, telefonnummer och önskat språk etc.

Det är möjligt att skapa en signatur, denna kan läggas till på utskrift för Vaccinationsintyg eller användas som platshållare i andra formulär.

För att redigera informationen i ett avsnitt, klicka på pennikonen bredvid avsnittets titel.

Ändra lösenord

Du kan ändra ditt personliga lösenord om inte din klinik använder en auktoriseringsintegration. Kontakta i så fall din lokala administratör för lösenordsinstruktioner.

Andra inställningar och inställningar

I din användarprofil kan du även ställa in andra personliga preferenser och inställningar för Provet Cloud, till exempel lägga till laboratorieanalyser och widgets för förfrågningar till din Dashboard, aktivera kalenderflöden och ange dina aviseringsinställningar. För mer information se My User.