Skicka e-post till en kund

En kuvertikon visas intill kundens namn på kund- och konsultationssidan om e-post utskick är aktiverat. Det finns även möjlighet att skicka e-post via Verktygsknappen i det övre högra hörnet på kund- och patientsidan.

1. Tryck på kuvert ikonen (eller Verktyg > Skicka e-post). Fönstret Skicka e-post öppnas då.
  2. Om din verksamhet har flera enheter behöver du välja enhet du skickar ifrån i listan som öppnas i fältet Från.
  3. Kundens e-postadress(er) fylls automatiskt i fältet Till, men du kan ändra den eller lägga till fler e-postadresser.
  4. Lägg till ett Ämne och skriv ditt meddelande i fältet E-post text. Du kan även lägga till en textmall om det finns tillgängligt. Logotyp, rubrik, sidfot och färgtema för e-posten definieras i enhetsinställningarna.
  5. I fältet för Relaterade patienter kan du välja kundens patient(er) som meddelande gäller.
  6. I meddelandet kan du Bifoga filer om de är sparade under kommunikation på Kund- och patientsidan (Lägg till information och koppla bilagor i kundkortet). Använd Visa/Dölj knappen för se eller dölja tillgängliga filer.
  7. Tryck på Skicka.

Se Även

Olika sätt att kommunicera med kunder

Skicka SMS till en kund