Skriva ut och e-posta journalkopia

Hitta patienten, tex via Dokument > Kunder & Patienter eller klicka på patientnamnet vart som helst i Provet Cloud. På patientsidan välj fliken Historik.

• För att skriva ut patienthistoriken, välj utskriftsknappen (1) i det övre högra hörnet ovanför filtren. Du kan också spara historiken som ett PDF-dokument med utskriftsfunktionen.
  • För att skicka patienthistoriken via e-post, välj e-postknappen (2) i det övre högra hörnet ovanför filtren. E-postalternativen öppnas under filtren.