Granska en kunds historik för produktförsäljning

Hitta patienten, tex via Dokument > Kunder & Patienter eller klicka på patientnamnet vart som helst i Provet Cloud.

På fliken Behandlingar kan du se kundens produktförsäljningshistorik. Översikten inkluderar mediciner, mat och varor. Du kan använda filter för att välja vilka artiklar som ska visas och om du vill se artiklar som sålts vid konsultationsbesök eller som kassaförsäljning. Du kan också starta en ny kassaförsäljning genom att klicka på kundvagnsknappen (för mer information, se Kassaförsäljning).

Om samma kund har flera patienter kan du se försäljningshistoriken för en specifik patient eller för alla patienter. För att bara se en patients information, välj patienten från rullgardinsmenyn under kundens namn. När en patient är vald, använd knappen Avmarkera i rullgardinsmenyn för att se alla patienter.