Supersök

Fältet 'Supersök' i den övre menyraden i Provet Cloud är alltid tillgängligt och kan användas för att söka efter olika data i systemet oavsett vilken sida du befinner dig på.

Filter

När du klickar i supersökfältet visas de tillgängliga filtren under fältet. Skriv din söktext i fältet och välj det eller de filter du vill använda. Om du inte väljer några filter så visas sökträffar på alla områden. För att rensa ett filter, klicka på det igen. För att återställa alla valda filter, välj X.

• Kunder: Visar sökträffar på kundnamn, e-postadress eller telefonnummer.
  • Patienter: Visar sökträffar på patientnamn eller patient-id.
  • Artiklar: Visar sökträffar på artikelnamn
  • Artikelmallar: Visar sökträffar på artikelnamn. Artikelmallar som endast används som mall i mall visas inte.
  • Mall för Hemgångsråd: Visar sökträffar på Hemgångsråd baserat på mallens namn.
  • Enhet: Beroende på organisationsinställningarna gäller detta filer för antingen Den här enhet eller Alla enheter:
    • När den här enheten är valt, visas sökträffar efter matchningar endast i den för närvarande valda enheten. Du kan se din för närvarande valda enhet i det övre vänstra hörnet av Provet Cloud. När filtret inte är valt söker sökningen efter matchningar på alla enheter.
    • När Alla enheter är vald, visas sökträffar från alla enheter. När filtret inte är valt, söker sökningen efter matchningar endast i den för närvarande valda enheten.
  • Enhetsgrupp: Enhetsgruppfiltret är tillgängligt om enhetsgrupper används. Om endast en enhetssgrupp används är filtret Denna enhetsgrupp. Om det finns flera enhetsgrupper är filtret Välj enhetsgrupp. Sökningen söker efter matchningar i den valda enhetsgruppen.

Observera att gränsen för supersökresultat är max 80 st. Om din sökning ger fler resultat visas inte alla resultat. Om så är fallet, försök att förfina din sökning för att begränsa antalet sökresultat eller använd kund- och patientsökningen.

Senaste besökta sidorna

Kommer snart! När du klickar i supersökfältet listas dina senast visade sidor nedan och du kan komma åt sidorna direkt från listan. De nyligen visade sidorna inkluderar kundsidor, patientsidor, konsultationer, fakturasidor, behandlingsuppskattningar, laboratorieremisser och diagnostiska bildremisser.

Se även

Söker efter kund och patient