Patienthistorik

Patienthistoriken i Provet Cloud innehåller information om patienten som lagts till vid konsultationerna, till exempel kliniska anteckningar, diagnoser, mediciner, samt kommunikationsanteckningar. Dessutom kan extern information, såsom patientens tidigare sjukdomshistoria, sparas i Provet Cloud för att komplettera patientjournalen.

Se patienthistoriken

Sök fram önskad patient via sidan Kunder & patienter, via Supersöken eller klicka på patientnamnet någon annanstans där det är tillgängligt. På kund- och patientsidan, gå till fliken Historik.

Du kan också gå till fliken Historik från den historikikonen (boken) var som helst där den är tillgänglig, till exempel bredvid patientens namn i tidboken, på konsultationssidan eller på Överblicken.

Använda och spara filter

På fliken Historik kan du använda filter (1) för att välja vilken information du vill se, till exempel kliniska anteckningar, mediciner, diagnoser etc. Med hjälp av rullgardinslistorna kan du ange vilken tidsperiod som ska visas och om du vill se historiken kronologiskt eller som hela konsultationer. Du kan också söka efter specifik information med hjälp av det sökfältet för fritext. Om du vill inkludera patientens vikt i historikdata, markera kryssrutan Inkludera vikt.

Du kan spara dina valda filter så att samma filter används nästa gång du visar patienthistoriken: i det övre högra hörnet ovanför filtren, välj skiftnyckeln > Spara filter (2). Observera att sparade filter är användarspecifika, inte patientspecifika, och samma filter används som standard för samtliga patienter i fliken Historik.