Logga in på Provet Cloud

Om du fått e-postinbjudan för att logga in på Provet Cloud

1. Klicka på länken i e-posten. Provet Cloud ber dig att ange ett lösenord.
  2. Skriv och bekräfta ett lösenord och klicka på Ändra mitt lösenord.
  3. Ange din e-postadress och ditt lösenord och klicka på Logga in.

Om du fått inloggningsuppgifter från din organisation

1. Gå till din kliniks webbadress för Provet Cloud. Adressen är i formatet www.provetcloud.com/XXXX, där XXXX är din organisations unika Provet-ID. Om du inte känner till din Provet Cloud-adress, kontakta din klinikadministratör.
  2. Ange din e-postadress och ditt lösenord och klicka på Logga in.

Om tvåfaktorsautentisering används

1. Gå till den generella inloggningssidan: https://login.provetcloud.com/
  2. Skriv in din e-postadress och välj Send me a login link. Då får du en länk skickat på e-post till ert Provet Cloud.
  3. Klicka på länken och fyll i e-postadress och lösenord.

Om tvåfaktorsautentisering används

Din Provet Cloud-administratör kan aktivera tvåfaktorsautentisering för att öka kontosäkerheten. I det här fallet måste du logga in på Provet Cloud i två steg en gång i månaden.

1. Logga in i Provet Cloud

Logga in på Provet Cloud normalt med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Ange tvåfaktorsinloggningskoden

Efter en lyckad inloggning skickas en 6-siffrig kod via textmeddelande (SMS) till telefonnumret som sparats i din Provet Cloud-profil. Ange koden i fältet Kod.

Om du inte har ett telefonnummer sparat i din Provet Cloud-profil kommer systemet att fråga efter det.

1. Ange ditt telefonnummer i fältet Telefonnummer och klicka på Skicka ny kod. Ett kodfält visas i inloggningsformuläret och du får ett sms med koden.
  2. Ange den 6-siffriga koden från textmeddelandet.

3. Klicka på Loga in

Om du har problem med att logga in, se Vanliga frågor i Logging in Using Two-Factor Authentication.

Andra inloggningsalternativ

Andra inloggningsalternativ, såsom hårdvara (USB-nyckel) eller biometrisk inloggning, kan också användas i din organisation. Kontakta i så fall din klinikadministratör för instruktioner.

Se även

Felsökning av inloggning