Logga in från e-postinbjudan

Provet Cloud används direkt via webbläsare och din verksamhet har tilldelats en egen webbadress med ett unikt ID för just er. För att logga in behöver du en e-postadress och ett lösenord.

Om du fick en e-postinbjudan att gå med i Provet Cloud:

1. Klicka på länken i e-posten. Provet Cloud ber dig att ange ett lösenord.
  2. Skriv och bekräfta ett lösenord och klicka på Ändra mitt lösenord.
  3. Ange din e-postadress och ditt lösenord och klicka på Logga in.